Продукти
0,67 Фъстъчено масло
1 Овесени ядки
1 Мед (ако обичате по-сладко, може да добавите по вкус)
0,25 Шоколадов чипс
0,25 Ленено семе
Приготвяне
Първо, разбъркайте добре всички гореописани съставки заедно в купа, като отделите една малка част от шоколада и овесените ядки (те ще ви трябват в края)
След като е готова сместа я оставете в хладилник за 30 мин.
След като я извадите от хладилника, я оформете в малки кръгли топчета (хапки)
След като хапките се оформят в перфектни малки топчета, поръсете шоколадовия чипс на плота заедно с овесените ядки (които отделихте в началото) и овъргаляйте топчетата в тях, ще видите как овесените ядки и шоколадът ще започне да полепва по тях
Източник: Станимир Михов