Мусака с макарони и кайма.
Продукти : 500гр домашна свинска кайма, 400гр макарони, сол, черен пипер, червен пипер, чубрица.
Начин на приготвяне : В тенджера с по

Мусака с макарони и кайма.

Продукти : 500гр домашна свинска кайма, 400гр макарони, сол, черен пипер, червен пипер, чубрица.

Начин на приготвяне : В тенджера с под солена вода сваряваме макароните за 10мин. През това време за пържвам кайма, стар и пресен лук до златисто и прибавя подправките. В тава слагам сварени те и отцедени макарони и слагам камата и вода. Пека на 180 градуса за около 40мин. Преди да извадя мусаката я заливам с яйце и кисело мляко. Да вие сладко

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg