Продукти
1 средно по размер авокадо
5 супени лъжици растително (или друго) мляко
3 супени лъжици какао на прах
3 супени лъжици сироп от агаве
За декорацията
шамфъстък
Начин на приготвяне
Първо,нарежете авокадото на половина и премахнете костилката.Извадете авокадото с лъжица и го нарежете на ленти,след което го поставете в блендъра.Добавете какаото на прах,сиропа от агаве и млякото към авокадото.Ако авокадото ви е по голямо,препоръчваме да добавите още 1-2 супени лъжици мляко.Блендирайте цялата смес внимателно,подсладете я със сиропа,според вашите лични предпочитания или коригирайте гъстотата с мляко.Гарнирайте пудинга с начупен шамфъстък. Съхранява се в хладилник.
Източник: Gym Beam
Търсене
ПОПУЛЯРНО
- Рецепта за сладкиш "Монахиня"
-
КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ 01.2021 г.
От Chef Mandja
-
Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс за снимка на ястие 02.2021 г.
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс - „Моята Великденска Рецепта“ 04.2021
От Chef Mandja
Категории
- Рецепти
- Хранителни продукти и напитки
- Кулинарни съвети
- Кулинарни конкурси
- Рецепти за салати
- Рецепти за супи без месо
- Рецепти за супи с месо
- Рецепти за предястия без месо
- Рецепти за предястия с месо
- Рецепти за основни ястия без месо
- Рецепти за основни ястия с месо
- Рецепти за основни ястия с риба
- Рецепти за тестени изделия и печива
- Рецепти за десерти
- Здравословни рецепти
- Рецепти за деца и бебета
- Консервиране на храна
- Рецепти за напитки
- Кулинарни менюта
- Сосове и гарнитури
- Маринати
- Веган рецепти
- Рецепти за супи с риба
- Други