Продукти : 450 г пилешко месо,50 мл олио , 2 моркова ,1 буркан гъби 200 г,лук 2 големи глави ,доматено пюре 1 с л ,сол ,черен пипер,,риган ,чубрица ,магданоз ,1 ч л червен пипер
Начин на приготвяне: Сварява се пилешкото месо ,отцедено се обезкостява и накъсва на парчета.В дълбок тиган се загрява олио ,запържва се нарязан лук и моркови ,добавят се гъби и готвим докато изври течността.Прибавяме доматено пюре ,червен пипер ,връща се месото и наливаме от прецедения бульон ,да покрие продуктите.Овкусява се гозбата със сол ,черен пипер ,2 дафинова листа ,риган и чубрица.На умерен огън се готви до готовност ,докато остане на мазнина и малко от соса .Сервираме поръсена яхнията с нарязан ситно магданоз! Добър апетит!