Рецепта за Агнешко с чесън

Коментари · 244 Прегледа

Рецепта за Агнешко с чесън. Необходими продукти и начин на приготвяне на Агнешко с чесън. Рецепта за основно ястие с агнешко месо.

Необходими продукти:

  • 1 с.л. зехтин
  • 1 агнешко бутче
  • 20 скилидки чесън
  • брашно
  • 300 мл бульон
  • 1 с.л. доматено пюре

 

Приготвяне или как се готви ястието:

  1. В подходящ съд загрейте зехтина и запържете агнешкото от всички страни до златисто.
  2. Махнете месото и на негово място прибавете скилидките чесън.
  3. Запържете леко за няколко минути като междувременно прибавите и няколко супени лъжици брашно.
  4. Запържете и него леко и като не преставате да бъркате добавете бульона смесен с доматеното пюре.
  5. Върнете месото в съда, разбъркайте със соса, похлупете и задушавайте на слаб огън докато месото е готово.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg