Продукти:
фурми - 8 бр. без костилка
овесени ядки - 2 с.л.
фъстъчено масло - 2 с.л.
черен шоколад - 100 г
кокосово масло - 1 с.л. (може и обикновено)
Приготвяне:
В блендер/пасатор изсипвате фурмите и ги пасирате, добавяте овесените ядки и отново пасирате. Накрая добавяте и фъстъченото масло и отново пасирате.
Така получената смес оформяте на малки бонбони, след което ги поставяте за около 10 минути във фризера. През това време на водна баня разтапяте шоколада с кокосовото масло.
След това изваждате топчетата и потапяте всяко в купата с шоколада. Оставяте шоколадовите топчета във фризера за още 10 минути.
Източник: Gotvach.bg
Търсене
ПОПУЛЯРНО
- Рецепта за сладкиш "Монахиня"
-
КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ 01.2021 г.
От Chef Mandja
-
Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс за снимка на ястие 02.2021 г.
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс - „Моята Великденска Рецепта“ 04.2021
От Chef Mandja
Категории
- Рецепти
- Хранителни продукти и напитки
- Кулинарни съвети
- Кулинарни конкурси
- Рецепти за салати
- Рецепти за супи без месо
- Рецепти за супи с месо
- Рецепти за предястия без месо
- Рецепти за предястия с месо
- Рецепти за основни ястия без месо
- Рецепти за основни ястия с месо
- Рецепти за основни ястия с риба
- Рецепти за тестени изделия и печива
- Рецепти за десерти
- Здравословни рецепти
- Рецепти за деца и бебета
- Консервиране на храна
- Рецепти за напитки
- Кулинарни менюта
- Сосове и гарнитури
- Маринати
- Веган рецепти
- Рецепти за супи с риба
- Други