Бяла сърцевина- 100г бял шоколад,50 г масло ,125 г крема сирене,60 но кондензирано мляко - това се слага на котлона и се загрява до еднородна смес,като се бърка непрекъснато. Сваля се от котлона и се прибавят 40 г кокосови стърготини. Разбърква се добре и се оставя да се охлади много добре. Престоява 2-3 часа в хладилник. Правят се малки топчета,които се охлаждат отново.
Кафява обвивка- 350 г какаови бисквити "роден край" се смилат. Прибавя се 100 г разтопено масло и 60-70 мл кондензирано мляко,за да се получи хубаво тесто,от което могат да се оформят топчета. Престоява 1 час. Правят се топчета,които се сплескват и в тях се слага бяло топче . Оформят се хубаво топчета,които се овалват в смлени какаови бисквити или друго по желание. Охлаждат се хубаво.