ПРОДУКТИ: за 8 порции
1 опак. бисквити
2 опак. пудинг праскова
8 с.л. захар
1 л. прясно мляко
1 опак. желатин
100 г шоколад
РЕЦЕПТА:
Пудингът (2 опак.) се сварява с прясното мляко (1 л.) и захарта (8 с.л.) според указанията на пакета. Щом малко се поохлади се смесва с разтопения желатин (1 опак.). В продълговата форма се изсипва пудинг, върху него се нареждат бисквити (1 опак.), заливат се с пудинг до изчерпване на количествата. Бисквитената торта се охлажда в хладилника. На следващия ден се поставя в съд с гореща вода за няколко секунди, за да може по-лесно да се извади от формата. Поръсва се обилно с настърган шоколад (100 г)
от 1001 рецепти