Бисквитена торта с желиран крем

Коментари · 270 Прегледа

Бисквитена торта с желиран крем.Бисквитена торта с желиран крем-пудинг праскова ,поръсена с настърган шоколад във форма на кекс

 ПРОДУКТИ: за 8 порции

 

1 опак. бисквити

2 опак. пудинг праскова

8 с.л. захар

1 л. прясно мляко

1 опак. желатин

100 г шоколад

 

РЕЦЕПТА:

 

Пудингът (2 опак.) се сварява с прясното мляко (1 л.) и захарта (8 с.л.) според указанията на пакета. Щом малко се поохлади се смесва с разтопения желатин (1 опак.). В продълговата форма се изсипва пудинг, върху него се нареждат бисквити (1 опак.), заливат се с пудинг до изчерпване на количествата. Бисквитената торта се охлажда в хладилника. На следващия ден се поставя в съд с гореща вода за няколко секунди, за да може по-лесно да се извади от формата. Поръсва се обилно с настърган шоколад (100 г)

 

от 1001 рецепти

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg