Съставки:
200 гр протеинов шоколад с ягоди и бял шоколад
150 мл вода
120 гр фурми
120 гр протеиново фъстъчено масло с шоколад
50 гр фъстъчено масло
30 гр Протеин веган микс с шоколадов вкус
20 гр какао
20 гр какаово масло
лешници
Приготвяне:
Първо, накиснете фурмите във вода за няколко минути, за да могат да омекнат малко. След това трябва да ги смелите в кухненския робот, докато не се превърнат в гладка смес. Добавете я към протеина и двете фъстъчени масла и разбъркайте сместа, докато добие плътна консистенция. След това запържете лешниците в тиган и махнете люспите им.
Приготвяме силиконови формички за бонбони и изсипваме сместа във всяка една от тях. Слагаме по един лешник в центъра на всяка формичка. След това оставяме бонбоните във фризера за няколко минути. Междувременно разтапяме шоколада на водна баня и добавяме какаото и какаовото масло и разбъркваме, докато съставките се смесят добре. Потапяме охладените бонбони в разтопения шоколад и ги поставяме върху поднос. Накрая ги окрасяваме с начупени лешници и ги слагаме обратно в хладилника за няколко минути, за да стегнат. Последната стъпка е да опитаме и да се насладим на това идеално сладко изкушение!
Източник: GymBeam