За приготвянето им ни трябват:
200 гр тиквички
100 гр киноа
100 гр брашно от нахут
100 гр веган сирене от кашу с чили
70 гр червена чушка
1 малка глава лук
няколко стръка магданоз
Хималайска сол и черен пипер
кетчуп без калории и рукула за вкус
Приготвяне:
Първо трябва да сготвите киноата според указанията. Междувременно, нарежете на ситно тиквичките, чушките и лука, и намачкайте сиренето от кашу с вилица. Когато киноата е готова, можем да я смесим с нарязаните зеленчуци, сиренето от кашу, накъсания магданоз, солта, черния пипер и брашното в голяма купа. След това, оформяме кюфтенцата от сместа с мокри ръце. Пригответе тиган с незалепваща повърхност и го напръскайте с олио в спрей. Печете кюфтенцата, докато станат златисти и от двете страни. Поръсете с рукола, овкусете с кетчуп и се насладете на перфектния им вкус!
Източник: GymBeam