Рецепта за миш-маш със солено говеждо месо

Коментари · 266 Прегледа

Ястието е за 4 порции.

Продукти:

30 мл /2 с. л./ зехтин

225 г солено говеждо месо, накълцано

1 малка глава лук, накълцана

1 скилидка чесън, накълцана

6 средноголеми картофа, сварени

110 г замразени зеленчуци

45 мл /3 с. л./ говежди бульон от 1 кубче

смлян черен пипер

Приготвяне:

Загрейте зехтина и запържете месото, лука и чесъна за 2–3 минути. Прибавете картофите, размразените зеленчуци и бульона с пипер на вкус и оставете да се задушават, докато добият кафяв цвят, като бъркате непрекъснато. Сипете в затоплено блюдо и сервирайте.

Автор: Редж Сейнър, източник: "Чудото на чесъна"

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg