Свинско филе на грил тиган

Коментари · 672 Прегледа

Вкусно свинско бонфиле на грил тиган #месо #рецепта

Продукти : 4 бр свинско бонфиле 

сол ,черен пипер ,масло за тигана ,скилидки чесън ,лимон ,риган 

Приготвяне : Месото се нарязва на средно тънки парчета ,поръсваме със сол ,черен пипер и риган.Оставят се в хладилника за 2-3 часа ,да поеме месото от аромата на подправките .Загрява се грил тиган с парче масло ,печем свинското от двете страни до готовност около 10-15 минути и изваждаме от тигана.Подходящо е да се сервира с зелена салата и чаша вино !

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg