Необходими продукти:
- кренвирши - 3 бр.;
- кашкавал - 200 г;
- яйца - 1 бр.;
- корнфлейкс - 100 г;
- магданоз;
- олио - за поръсване;
- гъби - 3 - 4 с.л. консервирани;
Начин на приготвяне:
- Нарежете кренвиршите на малки парчета.
- Добавете гъбите, настъргания кашкавал на едро ренде и чукнете яйцето.
- Разбъркайте.
- Застелете тава с домакинска хартия и я поръсете с олио.
- Гребвайте от сместа, оваляйте в корнфлейкса и с помощта на ринг оформете рошавите кренвиршки.
- Отгоре поръсете с настърган кашкавал. Изпечете до златисто в сгорещена фурна.
- Готовите кренвиршки поръсете с листенца магданоз.
https://gotvach.bg/