Рецепта за кашкавал пане

Коментари · 319 Прегледа

Класическа рецепта за популярно ястие.

Продукти: 200 г кашкавал, 1 яйце, брашно, олио, сол.

Начин на приготвяне: Кашкавалът се разделя на две части (по възможност правоъгълни) и се поставя в съд със студена вода за 5–6 мин. През това време яйцето се разбива с щипка сол, а в друг съд се сипва брашното. Кашкавалът се панира в брашно, в яйце и отново в брашно и в яйце и се пържи от двете страни до зачервяване.

Автор: Петър Саралиев, източник: "Готварска книга за мъже"

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg