Рецепта за предястие от телешко с кашкавал

Коментари · 303 Прегледа

Рецепта за предястие от телешко с кашкавал. Предястие от телешко с кашкавал и варени яйца.

Необходими продукти

  • 300 гр телешко месо;
  • 100 грама твърд кашкавал;
  • 4 яйца;
  • 2 големи глави червен лук;
  • 3 супени лъжици вода;
  • 1 чаена лъжичка оцет;
  • сол и майонеза – на вкус.

Начин на приготвяне

Сварете и охладете телешкото месо, след което го нарежете на ленти. Сварете яйцата, обелете и ги настържете на едро ренде. Нарежете лука на полукръгчета и мариновайте в оцета, водата и солта за половин час. Предястието може да се нареди на пластове: Маринован отцеден лук → телешко → майонеза → яйца + настърган кашкавал. Оставете да престои 1-2 часа и тогава сервирайте.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg