Приготвяне: 5 бр пилешки бутчета
марина - олио ,сол ,черен и червен пипер ,къри ,соев сос
1 тиквичка
1 голяма глава стар лук
1 голям морков
50 мл олио
150 г домати на кубчета консерва
риган,сол ,черен пипер,чесън
Приготвяне: Нарязват се моркови ,лук и тиквичка на едро.В тиган се загрява олио ,запържваме зеленчуците поръсени с малко сол ,докато поомекнат,после добавяме домати белени от консерва и наливаме 1 ч вода 200 мл.Овкусява се с подправките и сипваме на дъното на тава с диаметър 28 см Пилешките бутчета предварително се мариноват с дадените продукти и оставяме за 1-2 часа в хладилника.В същия тиган с малко олио месото се запържва до леко златисто.Нареждат се в тавата между зеленчуците .Печем за 30-35 минути в загрята фурна 180 С до готовност.Сервираме поръсена с нарязан магданоз и чаша пиво!