Продукти : 1 голяма тиквичка ,3 яйца ,100 г сирене ,1 ч л зехтин,щипка сол ,черен пипер ,риган ,кашкавал 60 г ,1 с л царевично брашно ,1 ч л бакпулвер ,3 стръка пресен лук
Приготвяне : Обелена тиквичка се рендосва на едро ,поръсваме с малко сол и след 5 минути се отцежда от водата.В купа се разбиват яйцата ,добавя се зехтин ,сол ,натрошено сирене,нарязан пресен лук и 30 г настърган кашкавал ,риган , черен пипер.Накрая прибавяме царевично брашно и бакпулвера ,разбърква се гъста смес.Изсипва се в тава върху хартия за печене с диаметър 24 см.Печем в загрята фурна 180 с докато стегне 20-25 минути,изважда се поръсваме парченца нарязан кашкавал и връщаме да се разтопи във фурната.Добър апетит!