Рецепта за хрупкави крилца с кашкавал

Коментари · 284 Прегледа

Рецепта за хрупкави крилца с кашкавал. Печени пилешки крилца. Хрупкави крилца с кашкавал и чесън.

Необходими продукти

  • 120 грама масло;
  • 2 скилидки чесън;
  • няколко стръкчета магданоз;
  • 100 грама галета;
  • 50 грама настърган твърд кашкавал;
  • ½ чаена лъжичка сол;
  • ¼ чаена лъжичка смлян черен пипер;
  • 10-12 пилешки крила.

Начин на приготвяне

Смесете разтопеното масло и нарязания на дребно чесън. В друга купа смесете нарязания магданоз, галетата, кашкавала, солта и черния пипер. Първо потопете крилата в маслото с чесъна, след това ги овъргаляйте в сместа с галета. Наредете в тавичка върху хартия за печене и печете в продължение на около час при температура от 180 ° С.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg