ПУХКАВА ПАНДИШПАНОВА ТОРТА С ПЛОДОВЕ

Коментари · 319 Прегледа

Пандишпанова торта със сливи и боровинки във фитнес версия!

Продукти:

150 гр. брашно от лимец
120 мл. Вода
2 яйца
40 гр. тръстикова захар
40 гр. ябълково пюре (храна за бебета без захар)
30 гр. протеин вкус ванилия
200 гр. Сливи
150 гр. Боровинки
2 чаени лъжици бакпулвер

Приготвяне:
Преди всичко отделяме жълтъците от белтъците, и разбиваме жълтъците с водата и тръстиковата захар до получаване на гъста пяна. След това добавяме ябълковото пюре, протеина, брашното смесно с бакпулвера и разбъркваме всичко внимателно. Би трябвало да получим кремообразна смес с по-течна консистенция, затова ще добавим толкова вода, колкото е необходимо. Разбийте белтъците докато станат твърд и ги добавете внимателно в сместа. Изсипете сместа в малка тава (ние използвахме 20х20 см), покрита с пергаментова хартия. Поставете сливите, разрязани на четвъртинки и боровинките в сместа и нежно притиснете всичко в сместа. Печете пандишпановата торта за приблизително 25 минути на 180
. След изпичането, оставете го да се охлади напълно и го сервирайте!

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg