Зеленчуци на тиган

Коментари · 452 Прегледа

Рецепта за Зеленчуци на тиган, участваща в кулинарния конкурс за „Готвач на Месеца“. Автор: Радмила Димитрова. Кухня: Авторски рецепти. Рецепта за основно ястие.

Продукти
  • 1 буркан кисели краставички
  • 200 гр. пресни гъби
  • 3 бр. моркови
  • 1 стрък праз
  • 1 глава червен лук
  • 1 червена чушка
  • 1 ч.л. салвия
  • 1ч.л. риган
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус
Инструкции
  1. Измийте гъбите, морковите, празът и чушката и ги нарежете на груби парчета.
  2. Поставете ги в нагорещен тиган със зехтин и бъркайте.
  3. Нарежете на лентички киселите краставички и ги прибавете в тигана.
  4. Добавете 1 ч. ч. вода и подправките. Не слагайте капак.
  5. От време на време разбърквайте.
  6. Ако ви се струва малко количеството вода добавете още.
  7. Зеленчуците трябва да останат с много малко сос.
Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg