Аво-тост със сьомга и яйце

Коментари · 323 Прегледа

Пригответе си тостове от авокадо, известни също и като аво-тостове за закуска или брънч!

Необходими продукти:
60 г узряло авокадо
40 г пушена сьомга
1 филийка хляб с квас
1 яйце
сол, смлян черен пипер, лимонов сок за овкусяване

Начин на приготвяне:
Намачкайте авокадото с вилица и го подправете със сол, смлян черен пипер и лимонов сок. Намажете получения крем върху предварително препечената филийка, отгоре сложете пушената сьомга и нарязаното сварено яйце. Може да украсите хлебчето с пресни подправки или кълнове.

 Източник: GymBeam

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg