Рецепта за Поширана круша

Коментари · 362 Прегледа

Рецепта за Поширана круша. Рецепта участваща в кулинарен конкурс "Моята Великденска рецепта". Рецепта за десерт - Поширана круша.

Начин на приготвяне:

  1. Крушите се измиват и се белят.
  2. В тенджера се слага 500мл вино (аз избрах червено) 2 суп. лъжици мед, щипка карамфил и щипка канела и оставяме на бавен огън до омекване на крушите.
  3. Поднасяме с крем от маскарпоне и сметана.

Рецепта предоставена от Татяна Петрова.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg