За тестото са ви необходими:
300 мл бадемово мляко
150 г пълнозърнесто брашно от лимец
40 г Био кокосова захар
20 г Bio Greens Mix
2 чаени лъжички бакпулвер
1 киви
кокосово масло в спрей
Начин на приготвяне:
В голяма купа излейте бадемовото мляко и го разбъркайте с кокосовата захар. След това добавете брашното от лимец, бакпулвера, Bio Greens Mix и разбъркайте до получаването на хомогенно тесто. Пригответе формичките за мъфини, напръскайте ги с кокосово масло в спрей и ги напълнете с приготвеното тесто. След това нарежете кивито на 8 еднакви парчета и наредете парченцата отгоре на всеки мъфин. Така приготвените мъфини изпечете в предварително загрята фурна при температура 190 ℃ за около 30 минути. След като извадите мъфините от фурната, оставете ги да се охладят и при сервиране ги намажете с ядково масло.
Източник: GymBeam