УЧАСТВАЙТЕ В ДВАТА НИ КОНКУРСА
КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ
Тема на конкурсите - „МЕСЕЦ НА ВЛЮБЕНИТЕ“
Здравейте Приятели на добрата кухня, каним Ви да участвате в:
1. КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА
на тема - „МЕСЕЦ НА ВЛЮБЕНИТЕ“
УСЛОВИЯ ЗА КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА
Допускат се рецепти за всякакви ястия.
Единственото условие е в състава на рецептата да има един и/или два от задължителните продукти:
ВИНО
ШОКОЛАД
Рецептите трябва да включват:
Име на рецептата.
Снимка/и.
Продукти, влизащи в състава й.
Описание/начин на приготвяне.
Задължително url адрес или потребителко име на регистрирания участник в сайта Mandja.com.
Рецептите за кулинарния конкурс изпращайте на имейла ни, заедно със снимки и исканите данни:
2. ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ
на тема - „МЕСЕЦ НА ВЛЮБЕНИТЕ“
УСЛОВИЯ ЗА КУЛИНАРЕН КОНКУРС
ПУБЛИКУВАНЕ НА СНИМКА ЗА ФОТОКОНКУРСА:
- Условието е в снимката да присъства "ВИНО" и/или "ШОКОЛАД" или в състава на рецептата да има някой от задължителните продукти.
Добавете снимката като пост в личния си профил в Mandja.com.
Посочете в поста името на ястието, което е заснето на снимката.
Задължително добавете хаштагове:
#фотоконкурс
#вино
#шоколад
#виноишоколад
#кулинаренконкурс
и други #-хаштагове, например с името на рецептата или на заснетото ястие, НО БЕЗ ПРАЗНИ ИНТЕРВАЛИ МЕЖДУ ДУМИТЕ!
Снимките трябва да са не по-малки от 1 200 пиксела.
НАГРАДИ – КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА
Наградите са изключително престижни.
Ще бъдат присъдени три награди за рецепти с по двама подгласници:
- Награда за рецепта на публиката – тази, която вие определите чрез гласуване. Гласуването е само и единствено в сайта https://www.mandja.bg чрез харесване (лайкване) на самата рецепта.
Наградата е – Уникална Купа-трофей, професионална престилка с автографи (виж от кои ще бъдат автографите по-долу в състава на екипа на Mandja.com) и специално подбран комплект ВИНА от ТОП Сомелиер Михаил Марковски.
- Две награди за подгласници за „Рецепта на публиката“ - грамота от Mandja.com
- Награда за рецепта на НЕПРОФЕСИОНАЛЕН готвач - за рецепта, харесана от екипа ни.
- Награда за рецепта на ПРОФЕСИОНАЛЕН готвач - за рецепта, харесана от екипа ни.
Наградите са – Уникална Купа-трофей, професионална престилка с автографи и специално подбран комплект ВИНА от ТОП Сомелиер Михаил Марковски.
- Две награди за подгласници за всяка категория „Рецепта на НЕПРОФЕСИОНАЛЕН и ПРОФЕСИОНАЛЕН готвач“ - грамота от Mandja.com
Ще присъдим награда и за НАЙ-АКТИВЕН ПОТРЕБИТЕЛ на този потребител, който е най-деен по време на конкурса.
Потребителят с най-много коментари, харесвания и споделяния на конкурсните рецепти ще получи награда за своя принос в конкурса!
Наградата е – грамота от Mandja.com и специално подбран комплект ВИНА от ТОП Сомелиер Михаил Марковски.
НАГРАДИ – ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ
Ще присъдим общо 5 награди за фотографско майсторство за снимка на ястие!
Награда – За снимка на ястие, излъчена от нас.
Награда – За снимка на ястие, излъчена от вас чрез гласуване и коментиране на самата кулинарна снимка.
Наградите ще са Уникална Купа-трофей и специално подбрано ВИНО от ТОП Сомелиер Михаил Марковски.
Три Награди – За снимки на ястие - избрани на случаен принцип с грамота от Mandja.com
Ние сме в състав:
- Андрей Стоилов – Един от големите професионални готвачи и кулинари на България.
- Михаил Марковски – Председател на Асоциацията на българските сомелиери, дегустатор с ниво на мастер сомелиер.
- Пламен Цветанов – CEO на Mandja.com
ВИНОТО ЗА КУЛИНАРНИЯ КОНКУРС Е ПРЕДОСТАВЕНО ОТ ВИНАРСКА ИЗБА "АФУЗОВ"
Посетете сайта на Винарска изба Афузов
Харесайте страницата на Винарска изба Афузов
Наградите на победителите ще бъдат доставяни само и единствено на територията на република България.
Рецепти и снимки ще се приемат за участие до 17.02.2021 г. (включително)
Победителите в конкурсите ще бъдат обявени на 20.02.2021 г.
МОЖЕ ДА УЧАСТВАТЕ С НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ РЕЦЕПТИ И СНИМКИ!
РЕЦЕПТИТЕ И ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЯХ ИЗПРАЩАЙТЕ НА:
[email protected]
Успех на всички!
Симона Николова 4 год
Къде можем да видим спечелилите рецепти и снимки и обявяването им?