Рецепта за Запечена пъстърва в бекон

Коментари · 338 Прегледа

Рецепта за Запечена пъстърва в бекон. Необходими продукти и начин на приготвяне на Запечена пъстърва в бекон. Рецепта за рибено основно ястие.

Необходими продукти:

  • 8 парчета бекон
  • 8 листа босилек
  • 8 филета от пъстърва, почистени от кожата
  • сока на 1 лимон

 

Приготвяне или как се готви ястието:

  1. Загрявате печката до 200 градуса. Завивате всяко филе плюс един лист босилек в бекона като го закрепяте внимателно с клечка за зъби.
  2. Слагате в подходяща тавичка, подправяте с черен пипер и сол, поливате със лимонов сок и печете около 8-10 минути.
  3. Поднасяте с гарнитура по желание.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg