Рецепта за Бисмарк (Чорба от праз със зелев сок)

Коментари · 346 Прегледа

Рецепта за Бисмарк (Чорба от праз със зелев сок). Необходими продукти и начин на приготвяне на супа Бисмарк. Рецепта за безмесна супа (супи без месо).

Необходими продукти:

  • 2 стръка праз лук
  • 5 чаени чаши зелев сок
  • 1 чаена лъжичка червен пипер
  • сушени червени пиперки (сладки или лютиви)
  • 3 супени лъжици растително масло

 

Приготвяне или как се готви ястието:

  1. Празът се нарязва на дребно и се залива с току що наточения зелев сок.
  2. Прибавят се предварително запечените и натрошени пиперки, растителното масло и червеният пипер.
  3. Чорбата се разбърква и се оставя на студено до поднасянето й.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg