Необходими продукти за 10 броя:
1 банан
сладко (ние използвахме домашно сладко от ягоди, но изборът е ваш)
фъстъчено масло
50 г черен шоколад
15 г кокосово олио
Начин на приготвяне
- Нарежете банана на кръгчета с дебелина приблизително 2 см. Изрежете дупка във вътрешността на всяко кръгче.
- Напълнете бананите със сладко и ги залейте (оваляйте) с фъстъчено масло. Поставете бонбоните в чиния или в съд, застелен с хартия за печене, така че да не залепват.
- Поставете ги за 2 часа във фризер или в камерата на хладилник.
4. Когато фъстъченото масло се втвърди, залейте
бонбоните с шоколадов топинг със стайна температура, който се прави от разтопено кокосово олио и шоколад. Оставете готовия продукт отново да се втвърди, като този път е достатъчно да го поставите в хладилник.
Източник: GymBeam