Необходими продукти:
400 g малки картофи
2 връзки репички
1 по-малка краставица, нарязана на полумесеци
1 червен лук, нарязан на ивици
шепа нарязан копър
За дресинга са ви необходими:
100 ml рапично олио
20 g горчица
1 супена лъжица бял винен оцет
1 супена лъжица синапено семе (опечено на сух тиган)
сироп агаве на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете обелените картофи в подсолена вода за около 10 минути до омекване. Изцедете ги и ги оставете да изстинат. Междувременно пригответе дресинга. Всички съставки – олиото, горчицата, винения оцет, синапеното семе и малко агаве сироп се смесват заедно. Нарежете картофите наполовина и ги смесете с дресинга. Добавете нарязаните репички, краставицата, лука и копъра. Разбъркайте добре и сервирайте.
Източник: GymBeam