Лаврак с кашкавал на фурна

Коментари · 330 Прегледа

#фотоконкурс
#вино
#шоколад
#виноишоколад
#кулинаренконкурс
#Лаврак с кашкавал

Лаврак-300-400 г

брашно- 2 с.л

бяло вино- 300мл

масло- 2 с.л

пушен кашкавал- 50 г

галета- 20 г

магданоз

сол

подправки на вкус

 

Почистената риба се измива и нарязва на порции ,след което се задушава в малко вода. 

В горещо масло се запържва брашното , като се разрежда с бяло вино и малко вода.

Добавя се нарязан магданоз.

Оставя се да заври и сгъсти.

Лавракът се нарежда в тавичка. Залива се със соса ,поръсва се с галета и настърган кашкавал. Пече се в умерена фурна  до зачервяване. 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg