Вкусно мезенце, подходящо за червеното винце през студените зимни вечери....

Необходими продукти

Свински дроб 500гр

Свинско було

Кромид лук 1 глава, пасирана заедно с 1-2скилидки чесън

Подправки- сол,чер пипер, червен пипер, мащерка или чубрица

Прясно мляко (за киснене на дроба)

Свинския дроб, измит и почистен от ципи и жили, нарязваме на немного дебели парченца. Оставяме го за около час-два в прясното мляко, и след това овкусяваме с подправките. Завиваме всяко парче дроб в було и печем на скара или грил тиган.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg