Необходими продукти:
- 4-5 яйца
- 2 парчета наденица (по-възможност пушена)
- Пидправки: мащерка, червен пипер, черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
- Нарежете наденицата на колелца, широки около 0,5 см.
- Запържете ги от двете страни в малко олио или масло.
- Разбийте междувременно яйцата с подправките. Колкото повече ги биете, толкова по-пухкави ще станат.
- Разпределете равномерно по дъното на тигана наденицата и залейте с разбитите яйца. НЕ БЪРКАЙТЕ!
- Оставете под капак за няколко минути, докато яйцата се изпекат. Оставете ги на котлона до степен, до която ги искате готови.
- Сервирайте с нарязана на кръгчета зелена чушка или малко наситнени листа магданоз
Добър апетит