Необходими продукти
1 шайба козе сирене ( или краве)
1-2 с.л. брашно
3 с.л. мед
1/2чаша свежи плодове ( малини, ягоди..)
50гр ядки ( орехи, лешници, микс)
1 с.л. сос от нар
1 с.л. олио за омазняване на тигана
1. Шайбата сирене разрязваме на 3 еднакви шайбички и овалваме в брашното.
2. Запечатваме сиренето в намазнения тиган на не много силен котлон, от двете страни, до приятен на цвят загар.
3. Поставяме сиренето в подходяща чиния за сервиране, поръсваме с плодовете и предварително изпечаните ядки.
4. Поливаме с пчелния мед и сос от нар.
5. Поднасяме топлото предястие с чаша бяло вино или розе.