Пилешко филе 1 бр
Бяло вино 1/2чаша
Сол, скилидка чесън
Черен пипер
Мед 1с.л.
Горчица 1с.л.
Лимонов сок 1с.л.
1с.л. пшеничено брашно смесено с 1 с.л. царевично нишесте
Мазнина за запържване на филенцето.
- Нарязваме филето на жулиени и овкусяваме със сол и черен пипер
- Панираме с брашното и запържваме в мазнина
- Добавяме виното с горчицата и меда. Накрая овкусяваме с лимоновия сок и пресована скилидка чесън.
- По желание може да поръсим с суха мащерка и печени орехови ядки.
Chef Mandja 50 с
Бързо, лесно, вкусно? Препоръчва се за проба, но води до пристрастяване ??