Панирани зеленчуци, китайска кухня

Коментари · 128 Прегледа

Панирани зеленчуци, вкусна рецепта от китайската кухня, представена от майстор готвача У Бопинг

Нужните продукти:

панировка:

  • нишесте - 1ч.л.
  • брашно - 6 ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • бяло вино - 1 ч.л.
  • захар - 1/2 ч.л.

  • тиквички - 100 гр.
  • моркови - 100 гр.
  • лук - 100 гр.
  • чушки - 100гр.

Начин на приготвяне:

Разбърквате продуктите за панировката, потапяте в нея нарязаните зеленчуци и изпържвате.
Бележки:
Пърженето става в малко количество много силно нагрято олио. Най-добре е да използвате уок и газов котлон. Китайската сол може да замените с натриев глутамат.
Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg