Нужните продукти:
панировка:
- нишесте - 1ч.л.
- брашно - 6 ч.л.
- сол - 1/2 ч.л.
- бяло вино - 1 ч.л.
- захар - 1/2 ч.л.
- тиквички - 100 гр.
- моркови - 100 гр.
- лук - 100 гр.
- чушки - 100гр.
Начин на приготвяне:
Панирани зеленчуци, вкусна рецепта от китайската кухня, представена от майстор готвача У Бопинг
Нужните продукти:
панировка:
Начин на приготвяне:
Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg