Нужните продукти:
- свинско - 350 гр - нарязано на хапки
- гъби - 1 шепа
- гъби китайски - 1 шепа
- моркови - 8 бр резенчета
- грах - 1 ч.л.
- бабмук - 1 щипка
- тиквички - 1 щипка
- сол - 1 ч.л.
- захар - 1 ч.л.
- бяло вино - 2 с.л.
- китайска сол - 1 ч.л.
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
- Слагате и запържвате месото за 2 минути.
- Добавяте нарязаните зеленчуци.
- Добавяте виното и подправките и продължавате да пържите за около 1 минута.
- Загрявате металната плоча до червено и изсипвате вътре месото и зеленчуците.
Пърженето става в малко количество много силно нагрято олио. Най-добре е да използвате уок и газов котлон. Китайската сол може да замените с натриев глутамат.