Пилешки дробчета в масло

Коментари · 249 Прегледа

Вкусно топло предястие, подходящо за всеки сезон

Пилешки дробчета 500гр

50мл олио

80гр.масло

Чесън 3 скилидки

1 с.л. Соев сос 

Чер пипер

Мащерка

  1. Измиваме и подсушаваме дробчетата добре.
  2. В уок тиган слагаме мазнината, подсушените дробчета, пресованите скилидки чесън и соевия сос. 
  3. Оставяме дробчетата да се пържат, като избягваме да ги бъркаме често.
  4. Малко преди да изключим котлона овкусяваме с мащерка и чер пипер.
  5. Сервираме в подходяща чиния и поръсваме с нарязани пера от зелен лук или магданоз.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg