Необходими продукти:
300 g нахут от консерва
100 g малини
70 g фъстъчено масло
25 g протеин Just Whey (с вкус vanilla ice cream)
50 ml кленов сироп
40 g черен шоколад
1 чаена лъжичка бакпулвер
½ чаена лъжичка канела
Начин на приготвяне:
В блендер разбъркайте всички съставки освен малините и шоколада. Ако тестото е прекалено твърдо, прибавете малко вода. Нарежете шоколада на малки парченца и след това го прибавете към тестото и разбъркайте с лъжица. Добавете и малините и отново разбъркайте. Изсипете тестото във форма, покрита с хартия за печене и го заравнете. Сложете вашите нахутени “блондита” да се изпекат при температура 180°C за около 25 минути. След това ги извадете от фурната и ги оставете да се охладят.
Източник: GymBeam