Рецепта за Еврейска супа

Коментари · 330 Прегледа

Рецепта за Еврейска супа. Необходими продукти и начин на приготвяне на Еврейска супа. Рецепта за Еврейска супа - безмесно ястие.

Необходими продукти:

  • 1 глава лук
  • 50 гр масло и малко олио
  • 2 скилидки чесън
  • около 250 мл прясно мляко
  • вода
  • яйца, колкото порции искате да направите

 

Приготвяне или как се готви ястието:

  1. Запържете 1 глава кромид лук в бучка масло и малко олио за да не загаря.
  2. Когато лукът добие златист цвят прибавете за секунди счукан чесън и веднага изгасете с около 250 мл. приясно мляко.
  3. Долейте вода - малко повече от млякото. След като заври, счупете яйцата ниско над супата и оставете 5-6 мин да поври.
  4. Сервирайте по едно яйце и бульон в порция.

 

*Бележки: Приготвя се за 10-ина минути.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg