Необходими продукти
• 500 г пилешко филе
• 4 стръка праз лук
• 250 г гъби печурки
• 1 бр. червена чушка
• 1 бр. морков
• 2 бр. домати
• 1/3 ч.ч. олио
• 1 ч.л. брашно
• подправки - 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.л. черен пипер, 1 ч.л. чубрица, 1 ч.л. пикантина, 1 дафинов лист, 6 скилидки чесън
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на парчета по желание. Запържва се в мазнината. Праз лука, гъбите, моркова и чушката се нарязват на ситно и се добавят към месото. Задушават се 15-20 минути. Прибавят се настърганите домати, брашното и подправките. Ястието се пече във фурна за 30 минути.
Източник:receptite