Пилешка кавърма с гъби

Коментари · 374 Прегледа

Рецепта за пилешка кавърма. Бързо ястие с пилешко месо.
Пилешка кавърма с гъби.

Необходими продукти

• 500 г пилешко филе

• 4 стръка праз лук

• 250 г гъби печурки

• 1 бр. червена чушка

• 1 бр. морков

• 2 бр. домати

• 1/3 ч.ч. олио

• 1 ч.л. брашно

• подправки - 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.л. черен пипер, 1 ч.л. чубрица, 1 ч.л. пикантина, 1 дафинов лист, 6 скилидки чесън

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета по желание. Запържва се в мазнината. Праз лука, гъбите, моркова и чушката се нарязват на ситно и се добавят към месото. Задушават се 15-20 минути. Прибавят се настърганите домати, брашното и подправките. Ястието се пече във фурна за 30 минути.

Източник:receptite

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg