Необходими продукти:
- 3 яйца
- 165 гр финна захар
- 225 гр брашно с набухвател
- 1 ч.л. канела на прах
- 1 ч.л. джинджифил на прах
- 1 ч.л. карамфил на прах
- 1 ч.л. кардамон на прах
- 125 гр масло, разтопено
- 80 мл прясно мляко
Приготвяне или как се готви десертът:
- Намазнете правоъгълна по дълбока тавичка с размери 15 см х 25 см, застелете основата с хартия за печене.
- Разбийте яйцата с маслото с миксер за около 10 минути на висока скорост или докато получите гъста кремообразна смес.
- Нежно прибавете и останалите съставки и ги разбъркайте за кратко.
- Изсипете в приготвената тавичка и печете за около 40 минути на средна температура.
- Оставете първо да изстине в тавичката за 10 минути, след което прехвърлете върху решетка докато изстине напълно.