Необходими продукти:
20 g киноа
20 g лимец
20 g лешници
20 g бразилски орехи
1 ябълка
1 яйце
3 чаени лъжички бадемово масло
1 чаена лъжичка кленов сироп
½ чаена лъжичка корен от джинджифил
Начин на приготвяне:
Смесваме сухите съставки – киноа, лимец, бразилски орехи и корени от джинджифил и ги пасираме. Измиваме ябълката, настъргваме я и я добавяме към сухата смес. Добавяме яйцето, без да разделяме белтък от жълтък, бадемовото масло и кленовия сироп и от всички тези съставки замесваме тестото. От това тесто оформяме с ръце кръгли бисквити, които поставяме в тава върху хартия за печене. Печем 15 – 20 минути на 170°C. Бисквитите трябва да се опекат до златисто.
Източник: GymBeam
Търсене
ПОПУЛЯРНО
- Рецепта за сладкиш "Монахиня"
-
КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ 01.2021 г.
От Chef Mandja
-
Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс за снимка на ястие 02.2021 г.
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс - „Моята Великденска Рецепта“ 04.2021
От Chef Mandja
Категории
- Рецепти
- Хранителни продукти и напитки
- Кулинарни съвети
- Кулинарни конкурси
- Рецепти за салати
- Рецепти за супи без месо
- Рецепти за супи с месо
- Рецепти за предястия без месо
- Рецепти за предястия с месо
- Рецепти за основни ястия без месо
- Рецепти за основни ястия с месо
- Рецепти за основни ястия с риба
- Рецепти за тестени изделия и печива
- Рецепти за десерти
- Здравословни рецепти
- Рецепти за деца и бебета
- Консервиране на храна
- Рецепти за напитки
- Кулинарни менюта
- Сосове и гарнитури
- Маринати
- Веган рецепти
- Рецепти за супи с риба
- Други