НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
• 1 кг свинско месо
• ронена чубрица, сол
• 2-3 с.л. горчица
• 1 ч.л. соев сос
• 1-2 с.л. червен пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Месото се нарязва на желана едрина, подрежда се в тава и се покрива с вода, поръсва се ронената чубрица и малко сол. Пече се, докато водата изври наполовина, като през това време месото може да се обърне веднъж. Месото вече се е посвило, сбутва се в единия край на тавата и там, където е свободно и е бульона се прибавят горчицата, червения пипер и соевия сос, разбърква се, за да се слее с целия бульон. Така в получения сос се доизпича месото, като се обръща поне веднъж, хубаво да се напои с подправките и да ги поеме, до мазнина. Подправеният бульон, когато изври, се сгъстява и полепва по месото и тогава вече е готово.