Необходими продукти: Свински пържоли1,5кг
Пилешко филе-1кг
Бекон - 300-400гр
Ементал-200гр
Чедър - 200гр
2-3 кисели краставички
200гр прясно мляко
За марината:2с.лмайонеза,1ч.л. -горчица,червен пипер и сол
За около 2 часа слагам в марината месото (2с.л. майонеза 1ч.л. горчица ,червен пипер и сол)
В йенски съд нареждам св.пържоли ,върху тях редим бекон и чедър,нареждаме пилешкото филе пак бекон и ементал добавяме и нарязани на кубчета кис.краставички и завършваме пак със св.пържоли.Заливаме с 200гр прясно мляко и 200гр вода ,да се покрие месото.Супер лесно със страхотен резултат,месото се разпада .
Chef Mandja 4 год
Колко време печете и на колко градуса?