ПЪЛНЕНИ ПЕЧУРКИ СЪС КАШКАВАЛ И БЕКОН

Коментари · 340 Прегледа

ТОП ПРЕДЯСТИЕ , гъби, кашкавал, запечени до златисто

ПРОДУКТИ

печурки /по-едри/

топено сирене

кашкавал

Беконче

краве масло

чер пипер

стрък зелен лук за украса

 

Почистваме печурките, отстраняваме пънчетата, и леко посолени ги подреждаме в тавичка.

Нарязваме на ситно пънчетата, беконът, добавяме настърган кашкавал и чер пипер и объркваме добре.

Поставяме малко масло върху всяка гъба,топено сирене и  плънка и запичаме до златиста коричка.

Поръсваме със ситно нарязан зелен лук.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg