Необходими продукти:
250 g кремообразна извара
50 g кокос (30 g в пълнежа и 20 g за украса)
30 g ванилов протеин
20 g кокосово брашно
20 g Ксилит
18 бадеми
Начин на приготвяне:
Разбъркайте изварата с кокоса, протеиновия прах, брашното и Ксилита и ще получите фин крем. Сварете бадемите за около 30 секунди във вряща вода, после ги отцедете и ги обелете. След това ги изпечете в тиган без олио.
От получената кремообразна протеинова смес оформете 18 топчета, като във всяко едно от които сложете по един охладен бадем. Поръсете с кокос готовите кокосови протеинови топчета Raffaello и оставете поне един час да се стегнат в хладилник.
Източник: GymBeam
Търсене
ПОПУЛЯРНО
- Рецепта за сладкиш "Монахиня"
-
КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ 01.2021 г.
От Chef Mandja
-
Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс за снимка на ястие 02.2021 г.
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс - „Моята Великденска Рецепта“ 04.2021
От Chef Mandja
Категории
- Рецепти
- Хранителни продукти и напитки
- Кулинарни съвети
- Кулинарни конкурси
- Рецепти за салати
- Рецепти за супи без месо
- Рецепти за супи с месо
- Рецепти за предястия без месо
- Рецепти за предястия с месо
- Рецепти за основни ястия без месо
- Рецепти за основни ястия с месо
- Рецепти за основни ястия с риба
- Рецепти за тестени изделия и печива
- Рецепти за десерти
- Здравословни рецепти
- Рецепти за деца и бебета
- Консервиране на храна
- Рецепти за напитки
- Кулинарни менюта
- Сосове и гарнитури
- Маринати
- Веган рецепти
- Рецепти за супи с риба
- Други