Рецепта за Печен чесън и сирене Бри

Коментари · 348 Прегледа

Рецепта за Печен чесън и сирене Бри. Необходими продукти и начин на приготвяне на Печен чесън. Рецепта за безмесно предястие - Печен чесън и сирене Бри.

Необходими продукти:

  • по 1 глава чесън за всеки човек
  • зехтин
  • сирене Бри
  • нарязана и изпечена франзела

 

Приготвяне или как се готви ястието:

  1. Загрейте фурната на 160 градуса. Махнете горните пластове обелки от главите чесън и наръсете чесъна със зехтин. Увийте в алуминиево фолио като направите няколко дупчици, за да може парата да излиза. Печете 1 1/4 часа. Когато са готови извадете целите глави и ги нарежете хоризонтално на половина.
  2. За да сервирате затоплете брито във фурната на 160 градуса докато започне леко да се топи.
  3. Поставете от сиренето върху парчета франзела, след което поставете отгоре и от топлия чесън.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg