#СветиВалентин
Момичета, хайде да направим някакво примерно меню за св. Валентин. То се е видяло, че на ресторант няма да се ходи, неделя е т.е. ще има време за готвене...само да се измисли какво да е.
И да уточня, че в никакъв случай не неглижирам другия празник напротив, много даже го харесвам. Абе празници да има!!!
— Чувствам се Объркан/а
Chef Mandja
И тук https://www.mandja.bg/hashtag/....%D0%BC%D0%B5%D1%81%D
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
ЗЕЛЕНА САЛАТА АЙСБЕРГ С ОРЕХИ И ПЕЧЕНО ФИЛЕ ОТ СЬОМГА НА КУБЧЕТА
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Радина Рачева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
КОРДОН БЛЬО С ПИЛЕШКО;
ПАСТА С ПИЛЕШКО ФИЛЕ В СМЕТАНОВ СОС;
РИЗОТО С ПИЛЕ И АСПЕРЖИ
БАНАНИ В БУТЕР ТЕСТО С ШОКОЛАДОВ СОС;
ПЛОДОВА САЛАТА;
ТИРАМИСУ;
ШОКОЛАДОВИ ЯГОДИ
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Антоанета Ранчева
Салатата ще е тази, която ти предложи, но ще сложа пушена сьомга, защото имам такава?
Ще използвам рецептата на Klimentina Koycheva за "Гъби по испански"за предястие.
Десерта ще чийзкейка на Галя Георгиева, но ще сложа ягоди, че черници няма.
И сега моля за помощ за основното ? Днес вземах, че купих едни френски петлета, та сега се чудя кво да ги правя. Идеята ми е да ги напълня с нещо. За сега съм ги обезкостила и ги сложих в марината от портокал, лимон, малко вино, оцет от нар, зехтин, сол и мащерка.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?