#СветиВалентин
Момичета, хайде да направим някакво примерно меню за св. Валентин. То се е видяло, че на ресторант няма да се ходи, неделя е т.е. ще има време за готвене...само да се измисли какво да е.
И да уточня, че в никакъв случай не неглижирам другия празник напротив, много даже го харесвам. Абе празници да има!!!
— Feeling Confused
Chef Mandja
И тук https://www.mandja.bg/hashtag/....%D0%BC%D0%B5%D1%81%D
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
ЗЕЛЕНА САЛАТА АЙСБЕРГ С ОРЕХИ И ПЕЧЕНО ФИЛЕ ОТ СЬОМГА НА КУБЧЕТА
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Радина Рачева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
КОРДОН БЛЬО С ПИЛЕШКО;
ПАСТА С ПИЛЕШКО ФИЛЕ В СМЕТАНОВ СОС;
РИЗОТО С ПИЛЕ И АСПЕРЖИ
БАНАНИ В БУТЕР ТЕСТО С ШОКОЛАДОВ СОС;
ПЛОДОВА САЛАТА;
ТИРАМИСУ;
ШОКОЛАДОВИ ЯГОДИ
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Антоанета Ранчева
Салатата ще е тази, която ти предложи, но ще сложа пушена сьомга, защото имам такава?
Ще използвам рецептата на Klimentina Koycheva за "Гъби по испански"за предястие.
Десерта ще чийзкейка на Галя Георгиева, но ще сложа ягоди, че черници няма.
И сега моля за помощ за основното ? Днес вземах, че купих едни френски петлета, та сега се чудя кво да ги правя. Идеята ми е да ги напълня с нещо. За сега съм ги обезкостила и ги сложих в марината от портокал, лимон, малко вино, оцет от нар, зехтин, сол и мащерка.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?