Рецепта за сьомга с кус-кус

Коментари · 417 Прегледа

Рецепта за сьомга с кус-кус. Вкусна риба с оригинална гарнитура. Сьомга с кус-кус и зеленчуци.

Необходими продукти

  • Кус-кус
  • Филе от сьомга
  • Тиквичка
  • Мини домати
  • Зехтин
  • Сол и пипер на вкус

Начин на приготвяне

Залейте кус-куса с вода и го оставете. Нарежете тиквичката на лентички, горе-долу с размера на бланширани картофки, а мини доматите разрежете на половинки. Загрейте зехтин в голям тиган и сложете парчетата сьомга. Сгответе ги за 2-3 минути от всяка страна и ги извадете. В същата мазнина сложете тиквичката и доматите. Ако е необходимо, добавете още малко зехтин. Запържете ги хубаво, добавете кус-куса и разбъркайте добре. Подправете със сол и пипер и сервирайте всяко филе сьомга с гарнитурата от кус-кус и тиквичка.

Източник: znamdaiam

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg