Необходими продукти
- Кус-кус
- Филе от сьомга
- Тиквичка
- Мини домати
- Зехтин
- Сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне
Залейте кус-куса с вода и го оставете. Нарежете тиквичката на лентички, горе-долу с размера на бланширани картофки, а мини доматите разрежете на половинки. Загрейте зехтин в голям тиган и сложете парчетата сьомга. Сгответе ги за 2-3 минути от всяка страна и ги извадете. В същата мазнина сложете тиквичката и доматите. Ако е необходимо, добавете още малко зехтин. Запържете ги хубаво, добавете кус-куса и разбъркайте добре. Подправете със сол и пипер и сервирайте всяко филе сьомга с гарнитурата от кус-кус и тиквичка.
Източник: znamdaiam